Onze apps

In de huidige moderne wereld zijn apps niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Maar ook op de werkvloer nemen slimme, taakgerichte applicaties hun plaats in om de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Hoeveel makkelijker is het niet om even de smartphone of tablet erbij te pakken, in plaats van zich een weg te moeten banen in de overvloed aan informatie op laptop of pc?

Consolit helpt u graag bij het efficiënter en makkelijker maken van uw dagelijkse werkzaamheden en heeft de volgende apps ontwikkeld.

Consolit-Service-App Met de Consolit Service app (mobiele werkbon) voor Android en Windows kunnen (service)monteurs werkopdrachten en -instructies raadplegen via hun laptop, smartphone of tablet. U stuurt uw monteurs eenvoudig op pad met de mobiele werkbon op hun Smart Device. De monteur heeft direct inzicht in zijn of haar werkopdrachten. Zij kunnen nieuwe opdrachten aanmaken, deze tussentijds opslaan en definitief maken. Na een digitale handtekening van de klant ziet u de geboekte uren, materialen en kosten als boekingsregels terug in AccountView of Consolit Service & Projecten.
Consolit-Urenregistratie-App De Consolit Urenregistratie app voor Android en Windows biedt werknemers de gelegenheid om gewerkte uren en gemaakte kosten te boeken via hun laptop, smartphone of tablet. Werknemers kunnen gegevens altijd en overal via hun smartphone invoeren en automatisch doorsturen naar AccountView, Consolit Service & Projecten of Unit4 Multivers.
Consolit-Scanning-App De Consolit Scanning voor Windows biedt magazijnwerknemers efficiënte ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Goederenontvangsten, magazijnverplaatsingen, voorraadinventarisaties en uitgiftes worden door de scanfunctionaliteit simpel ingevoerd en automatisch doorgestuurd naar AccountView. Overboeken magazijn naar magazijn/auto(voorraad), Voorraad correctie en Projectafgifte worden door de scanfunctionaliteit simpel ingevoerd en automatisch doorgestuurd naar Consolit Service & Projecten.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere apps welke wellicht uw interesse kunnen wekken. Zo is er bijvoorbeeld de Unit4 Multivers CRM app.

Staat uw app er niet tussen? Of is deze nog niet beschikbaar voor uw ERP-pakket? Neem contact op met uw accountmanager of consultant en we kijken naar de mogelijkheden!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer