Onze werkwijze

Consolit voelt zich betrokken bij uw organisatie. Wij luisteren naar u, denken met u mee en werken transparant. U krijgt persoonlijke aandacht. Wij werken nauw met u samen en begeleiden u tijdens het hele automatiseringstraject. Van het eerste contact tot aan het moment dat uw bedrijfssoftware werkt.

Consolit verbindt

Bij Consolit staat het menselijke aspect centraal. Natuurlijk gaat de aandacht naar onze klanten. Maar zonder de expertise van onze medewerkers en zonder de kennis en innovatie van onze softwarepartners krijgen de klanten niet wat ze nodig hebben. Daarom verbinden wij de menselijke schakels met elkaar. Wij investeren in onze medewerkers, benutten ons uitgebreide netwerk van partners en bouwen verder aan de relatie met onze klanten.

Van probleem naar oplossing

Of u nu mkb’er of zzp’er bent, in welke branche u ook opereert. Ons 3-stappenplan resulteert in de oplossing die u nodig heeft voor uw unieke situatie. In stap 1 brengen we samen met u de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kunt u succesvol zakendoen.

Stap 1 – Basis op orde

Allereerst brengen wij de basis op orde. Welke administratieve handelingen heeft u en met welke systemen werkt u nu? We kijken naar de trends en ontwikkelingen in uw branche. Naar wat er voor u verandert en wat de knelpunten zijn. U ziet de kansen en begrijpt wat u nodig heeft.

Stap 2 – Orde op zaken

Is alles op orde, dan bent u klaar voor de volgende stap. We automatiseren uw basisprocessen,  digitaliseren uw data en koppelen de verschillende systemen aan elkaar. U bespaart tijd, minimaliseert de kans op fouten en vergroot de efficiency van uw bedrijf.

Stap 3 – Zakendoen

U krijgt een oplossing gebaseerd op uw behoefte, op wat uw organisatie echt nodig heeft.

Dashboards en rapportages geven u 24/7 inzicht in uw eigen situatie. U heeft grip op uw business, bent flexibel en speelt snel in op nieuwe veranderingen.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer