Over ons

Uw bedrijfssoftware verdient aandacht. U onderneemt en heeft ambities. Wilt u meer omzet, meer rendement of een hogere efficiency? Wilt u beter samenwerken met uw klanten of meer grip op uw business? Consolit helpt u om uw ambities waar te maken en uw doelstellingen te behalen. Wij adviseren u over uw bedrijfsautomatisering, optimaliseren uw bedrijfsprocessen en leveren een softwarepakket op maat.

Wist u trouwens dat Consolit een afgeleide is van Consultancy en Solutions in IT? Daar maakt u al uit op waar Consolit voor staat. Een optimale dienstverlening voor de klant met de beste oplossingen op IT-gebied.

Consolit maakt ambities waar

Met de softwareoplossingen van Consolit maakt u ambities waar. Maar Consolit zelf maakt ook ambities waar. Zowel in cijfers als in dienstverlening. Consolit groeide van 3 medewerkers bij de start in 2000 naar 30 in 2019. Waar in de beginjaren de focus volledig lag op AccountView is de portfolio van Consolit tegenwoordig veel breder. Consolit is nog altijd specialist voor AccountView maar richt de dienstverlening ook op andere softwarepakketten. Zo is Consolit onder meer partner van Basecone, Elvy, Unit4, Visma en Qlik. Zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor ieder probleem, voor iedere onderneming.

Onze werkwijze

Consolit begeleidt u tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat uw bedrijfssoftware werkt. Wij doen dit met ons 3-stappenplan, waarin we uw ambities koppelen aan de mogelijkheden van uw medewerkers, bedrijfsprocessen en systemen. In stap 1 brengen we de basis op orde, in stap 2 stellen we orde op zaken en in stap 3 kunt u succesvol zakendoen. Wij zijn betrokken bij uw situatie. Wij geven u dan ook persoonlijke aandacht en werken transparant. Ook u voelt zich betrokken.

Meer weten

 

Ons team

De adviseurs van Consolit denken graag met u mee. Ze zijn gedreven, slagvaardig en betrokken. Met hun kennis en praktijkervaring bieden zij een passende oplossing voor uw probleem.

Onze klanten

Bedient u de zakelijke markt of de consumentenmarkt? Of allebei? Onderstaande ondernemingen werken al samen met Consolit.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer