Consolit partners

Consolit is een professionele ICT-specialist die veel organisaties voorziet van softwareoplossingen en bijpassende diensten. Omdat wij experts hebben in allerlei verschillende branches beschikken wij over genoeg theoretisch kennis en ervaring voor snelle en effectieve oplossingen, ook voor uw organisatie!
Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze partners, welke wij graag aan u voorstellen.

Software Gemak

Software Gemak

Over Software Gemak – An Exact Company Software Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisadministratie en kantoorautomatisering. Software Gemak was voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware.

Visma

Visma

Visma Software is een expert als het aankomt op het leveren van flexibele software welke gemakkelijk is in te richten. Veel voorkomende problemen binnen het mkb en de semipublieke sector worden opgelost door middel van de software applicaties van visma.

Elvy

Elvy

Consolit is een partner van Elvy: een slim en betaalbaar softwarepakket dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in Unit4 Multivers. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert met Unit4 Multivers.

Basecone

Basecone

Ontdek het gemak van boekhouden met Basecone. Automatisch scannen, herkennen & boeken, de beste authorisatieflows en meer.

Qlik

Qlik

Qlik biedt visualisaties, dashboards en apps die de belangrijkste vragen van uw bedrijf beantwoorden. Met Qlik kunt u het hele verhaal achter uw data ontdekken.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer