Business consultancy

U wilt graag uw organisatie blijven optimaliseren en daarmee de beste resultaten behalen, het hebben van overzicht is daarbij iets heel belangrijks.

Wij snappen dat de stap naar overzichtelijkheid juist vaak gepaard gaat met onrust. Er moeten een hoop dingen geregeld worden in combinatie met veel nieuwe programma’s of zelfs een heel nieuw software systeem. Natuurlijk is het veel fijner als u iemand heeft die ervaring heeft met het herinrichten van een organisatie als die van u. Iemand die weet waar hij over praat en u kan voorzien van persoonlijk advies. Bij Consolit hebben we deze mensen voor u die uw kritische succesfactoren de goede richting op kunnen sturen!

Werkwijze

Consolit voert samen met uw eigen medewerkers een zeer uitgebreide en gedegen inventarisatie uit, waarbij alle door u benoemde (werk)processen in kaart zullen worden gebracht. Het uiteindelijke doel is om deze processen zowel kwalitatief als logistiek te optimaliseren. Daarnaast kunnen we op deze wijze gezamenlijk de mogelijke risico’s aanwijzen en bepalen hoe deze risico’s te verkleinen dan wel te voorkomen. Hierbij zullen onze experts innoverende oplossingen inzetten. Zij hebben de kennis en de kunde om uw processen te vertalen naar oplossingen van nu. Tijdens deze procesoptimalisaties zullen efficiency, klanttevredenheid en uiteraard waar mogelijk rendementsverbetering centraal staan.

Alle door u benoemde processen worden overzichtelijk in een communicatie diagram weergeven. Met daarbij indien gewenst, een uitgebreide werkomschrijving, koppelingen naar documenten en/of web-based applicaties. Daar kunnen de diverse betrokken afdelingen vervolgens afspraken over maken. Wie is er bijvoorbeeld verantwoordelijk voor dat ene proces of juist dat specifieke deel daarvan?

Door het in kaart brengen van de door u gebruikte applicaties, kan er bekeken worden of deze applicaties uw processen optimaal ondersteunen. Door efficiëntere afstemming kan veelal een kortere doorlooptijd van het proces bewerkstelligd worden. Niet te vergeten, de gebruikte technologie. Waarop draaien deze applicaties? Tenslotte, on-premise of cloud gebaseerd? Mogelijk kunt u door gebruik te maken van nieuwe technologieën naast uw klanten beter van dienst te zijn, uw kosten drukken, doorlooptijden verkorten en het werk van uw medewerkers

Kortom uw management is na afloop van het project continu instaat om op een overzichtelijke manier zowel operationeel als financieel gefundeerde beslissingen te nemen.

Contact en advies?

Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een consultancy strippenkaart? Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer