Implementatie consultancy

Wanneer u gekozen heeft voor een passend software pakket of een applicatie is het natuurlijk wel zaak dat deze op de juiste manier geïmplementeerd wordt.

Wij snappen dat u dit graag op een professionele wijze zou willen aanpakken maar dat u bang bent voor hoge kosten. De kwaliteit van de implementatie bepaalt mede de kwaliteit van de oplossing.
U investeert in een goede implementatie van de software, dit verdient u terug gedurende het gebruik van de geboden oplossing.

Periodieke ondersteuning

Een implementatie van een software programma vergt veel tijd en energie van u en uw medewerkers, er komt natuurlijk erg veel informatie op uw af.
Omdat wij merken dat het kennisniveau al snel daalt, bieden wij graag extra ondersteuning in de vorm van periodiek contactmoment met een eigen consultant. Uw consultant neemt vervolgens samen met u uw ICT-omgeving door zodat u weer helemaal bij bent.

Contact en advies?

Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een consultancy strippenkaart? Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer