Supportdesk

Heeft u vragen over uw bedrijfssoftware? Bij de supportdesk van Consolit bent u aan het juiste adres voor de snelle en efficiënte beantwoording van uw vragen over de Unit4 en Visma software.

Onze gecertificeerde supportmedewerkers dragen zelf een oplossing aan of brengen de juiste mensen in stelling om uw vraag te beantwoorden. Kortom: de supportdesk vormt één aanspreekpunt voor al uw vragen over de software van Unit4 en Visma Software. De supportdesk van Consolit is een betaalde dienst die u op basis van nacalculatie kunt afnemen tegen het geldende supporttarief, maar u kunt ook een GTO (afkorting voor Gebruikersovereenkomst en Telefonische Ondersteuning) afnemen.

De voordelen van het GTO:

  • Snelle responstijd
  • Kennis over uw Unit4 of AccountView configuratie én uw maatwerk
  • Remote support (bureaubladovername)
  • U betaalt een vast bedrag per jaar

Indien u een GTO heeft afgesloten, kunt u met al uw supportvragen bij ons terecht, zonder dat u achteraf een factuur ontvangt.

Remote support: snel en efficiënt

Met ons Remote support (bureaubladovername) kunnen wij de sessie van u overnemen. Wilt u direct starten met TeamViewer, druk op de banner hiernaast. Mocht u zelf al TeamViewer hebben geïnstalleerd dan wordt hiermee de connectie opgezet om de sessie te kunnen overnemen.

‘Persoonlijk advies of hulp bij de Consolit supportdesk’

Contact met supportdesk?

Wij vinden het leuk om onze kennis te kunnen delen en u hiermee meer inzicht te geven in uw eigen product. Ook voor u is er gepaste ondersteuning om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw probleem. Binnen Consolit vinden wij het van belang dat wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en streven ernaar om snel uw vraag en prioriteit duidelijk te krijgen.

Wij vertellen u graag meer over onze ondersteuningsmogelijkheden. U kunt elke werkdag van 08.30-17.00 uur contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 88 619 00 20 of door een bericht te sturen via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer