Creëer impact met data

Business Intelligence

Kijk efficiënt naar toekomstkansen met dynamisch BI dashboard!

Wij zijn er van overtuigd dat Business Intelligence data impact geeft. Wij verzamelen, combineren en structuren uw data. Aan de hand van een dynamisch dashboard heeft u ten alle tijden inzicht in data waar u het verschil mee gaat maken.

Vanuit gecentraliseerde data kunnen we samen met u overzichten opstellen binnen een inzichtelijk dashboard die u verder helpen. Data krijgt waarde en vormt een sterke basis om beslissingen te nemen waarmee u impact mee gaat creëren.

Om BI voor u zo goed mogelijk te faciliteren hebben wij een zusteronderneming opgezet die zich volledig richt op BI:

www.orangeinsights.nl

Uw voordelen
Onderbouw beslissingen met gecentraliseerde data
Ontdek nieuwe kansen die eerder onzichtbaar bleven
Tijdrovende rapporten verleden tijd met inzichtelijk dashboard

Vul onze BI check in en ga impact creëren met uw data!

 

Voor veel bedrijven is het opstellen van rapportages een belangrijke bezigheid. De directie wil weten of doelstellingen behaalt worden en waar eventueel bijgestuurd moet worden. Meer dan 90% van de Nederlandse bedrijven maakt daarbij gebruik van spreadsheets. Een tijdrovende en vaak foutgevoelige taak die lang niet altijd het gewenste inzicht geeft. In de meeste bedrijven zijn tientallen of soms wel honderden spreadsheets aanwezig met allemaal een eigen waarheid.

Wij willen u daarom kennis laten maken met Business Intelligence (BI). Met een centraal dashboard vertalen wij al uw data naar één waarheid. De expertise en kennis rondom BI hebben wij gebundeld in onze zusteronderneming Orange Insights.

Bent u benieuwd wat Business Intelligence voor uw bedrijf kan betekenen? Vul hieronder onze BI-scan in en ontvang een gratis advies.

 

Meer informatie? Bekijk onze BI website!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer