ERP-oplossingen voor de groothandel

LEES MEER

 

Optimaliseer uw handelsprocessen met de ERP-oplossing voor groothandel
Voorraadbeheer optimalisatie
Intensievere samenwerking met leveranciers en partners
Inzicht in marktverschuivingen en behoeftes

Slimme oplossingen

 

 

Data digitaliseren wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om het aanleveren van productgegevens aan webshops en portalen of het inlezen van leveranciersinformatie in uw ERP-software, pas als u de data digitaliseert speelt u in op de veranderende behoefte van klanten en leveranciers.  De technologische ontwikkelingen roepen vragen op. Hoe flexibel is uw organisatie? Is uw huidige ERP-software klaar voor de veranderingen in de handelsketen? Hoe houdt u de automatiseringskosten beheersbaar? Consolit geeft u duidelijkheid. Samen met u inventariseren we uw huidige situatie en stippelen we de route uit naar uw softwareoplossing, uw toekomst.

Wat verandert er voor u?

De traditionele handelsketen verandert in een dynamisch online speelveld. U merkt de veranderingen dagelijks. Nieuwe concurrenten betreden de markt, de marges staan onder druk en het logistieke proces is complexer dan ooit. Succes is niet meer vanzelfsprekend. Tegelijkertijd leidt de digitale ontwikkeling tot ongekende mogelijkheden voor de groothandel. U benadert nieuwe markten, uw omzetbereik groeit en met online data speelt u in op de behoefte van de klant.

Bedrijfssoftware voegt waarde toe

De nieuwe situatie leidt tot een update van uw bedrijfssoftware. De ERP-software speelt nog altijd een cruciale rol maar Business Intelligence, e-commerce en het Warehouse Management Systeem zijn minstens zo belangrijk. De verbinding tussen deze systemen en de ERP-software vormt de sleutel tot uw succes. U koppelt technologieën en specifieke oplossingen aan elkaar. U creëert toegevoegde waarde.

Handige functionaliteit voor de groothandels
Integreer met derde systemen

Naadloze en strakke integratie met systemen van derden zoals webshops, PIM systemen, field service oplossingen en externe Warehouse Management System applicaties.

Voorraadbeheer

Altijd inzicht in de juiste voorraad in de tijd. Zien wanneer je container binnen komt en wanneer je je klanten moet leveren.

Overal mobiel

Belangrijke ERP informatie op elke plaats, tijd en op elk device.

Flexibel en aanpasbaar

Schaalbaar, aanpasbaar op elk moment en uit te breiden.

Business Intelligence

Verzamel bedrijfsinformatie uit verschillende bronnen.

Finance

Goede geïntegreerde financials zijn een must voor de hedendaagse groothandel.

Meer informatie

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer